Sumeyyebilgi Güzel anneler geleceğin en en mükemmel anneleri. Nasılsınız ? Nasıl gidiyor hamilelik? Bir de sorum olacak minik kelebeklerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz?
Beno Sumeyyebilgi Merhaba 22.haftadayiz 12.haftada kız demişti doktorumuz öylede şuan Rabbime şükürler olsun çok rahat bir hamilelik geçiriyorum hep böyle olucagini bilsem beş tane çocuk yaparım 😂🧿
deletedmom27371 Sumeyyebilgi çok şükür canım bulantı dışında herşey güzel. Umarım sende iyisindir, hamileliğin de güzel geçiyordur ☺️ biz şuan 15+4 çarşamba günü randevumuz var 13 haftalıkken doktorumuz erkeğe benziyor dedi inşallah bu hafta öğreniriz😍
Sevgi02020 Sumeyyebilgi 12 13 haftalıkken sordum erkek dedi 20 de renkli ultrasyonda erkek dedi degisirmi sizce
Aslylmz 25 inci haftadayızz güzel geçiyorr cok sukur yatma kalkma sıkıntıları dısında birsey yok☺️ 13. Haftada doktor tahmin yürütmüştü erkek diye bebek göstermemişti 17. Haftada kesinleşti erkek bekliyoruz canım🥰
Sumeyyebilgi deletedmom27371 asdfg3 Beno Aslylmz selam canlar ben 11+3 oldum şükürler olsun benim de iyi geçiyo pazartesi cinsiyet için gidicem bakalım. Ne diyecek çok heyecanlıyım. Ama inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Çok çok öpüyorum sizleri
Sumeyyebilgi edamutlu12 bilmiyorum ki ben bilgisi olan yazsın bir arkadaş bende tutmadı dedi biri iki çocuğumda da çıktı dedi
edamutlu12 Sumeyyebilgi Bende burda ultrason resmi paylaştım bazıları kız bazıları erkek dedi 3 hafta sonra belli olacak merak ediyorum çin takvimi erkek gösteriyor
Sumeyyebilgi Sevgi02020 kuzum değişmez bende bende 13. Haftada öğrendim erkek dedi. Erkekler önce biliniyor merak etme değişmez. Ben şuan 15+6 oldum hala erkek diyo değişmedi bir daha gittiğinde sor
Sevgi02020 Sumeyyebilgi sormaya korkuyorum gecen hafta gittim dedim hocam cinsiyeti kesinmi halen dedi ne dedim ki dedim erkek demiştiniz baktım ters baktı dedi kız olsa ne yapacaksın bisimi olcak dedim hayır hazırlık için çok kötü davranıyorlar doktorlar😟