Tuba8435 Canimsin hacettepe hastanesi özgür özyüncü 50 gün önce doğum yaptım orda takiplerini özgür hoca yaptı perinatolog kendisi hem
Canimsin Merve09somyurek tesekkurler 25 haftalik hamileyimde ilgilenen bi doktor bulamadim acikcasi :(
Tuba8435 Canimsin ama ekstra hiç bir şeye ödeme yapmıyorsun kenfisi perinatolog olduğu için detaylı ultrason bile kendisi yapıyor zaten
MelikeAkyzeliker Canimsin bende hem ankara tıpa gidiyorum hemde zekai tahir burak hastanesine gidiyorum doğum nerede olur bilmiyorum 😂😂
Sodya Tuba8435 bi şey sorabilir miyim, bu doktora gittiğimizde direk detayli ultrason yaptirabiliyor muyuz yoksa önceden bi muayene olmak lazim mi . Ben detayli ultrason zamani ankarada olucam ve nereye gidiceğimi ne yapicağimi bilmiyorum
Tuba8435 Sodya o konuda uman bir bilgim yok takibini yaptığı gebelerin detaylisini yapıyor ama normal bilmiyorum
Tuba8435 bulutunannesi hastaneye kendisi hastanede hizmet veriyor kadın doğum bölümünün bir üst katı dogumhanenin yanında ayrı bir perinatoloji bölümü var orda bakıyor