KbraNurApaydinToraman Kızlar 35 haftalık hamileyim devamlı sağ veya sol tarafıma yattığımdan dolayı sabahları yan taraflarım çok ağrıyor aynı durumu yaşayan anneler var mı?
sudamlasi KbraNurApaydinToraman ben varım 23haftalığım geceleri tam bi rezillik sola yatma alışkanlığım yok sağa yatıyorum sabah omzum ağrımış oluyo🤦🏻
Edirefp KbraNurApaydinToraman 38. Haftadayım dönmekde artık çok zor sağa sola her dönüşte hem kendim hem eşim uyanıyoruz
Hatunnn KbraNurApaydinToraman bnde daha 20 haftayim ama alisayim diye sadece sol ve saga yatiyorum kalcamin yan kemikleri agriyor uyanip obur tarafa donuyorm ole degis tokus sabah ediyoruz:)
Karamm KbraNurApaydinToraman bnde 24 haftalığım. Sadece sol tarafa dönüp yatıyorum doktorum sola yat dedi. Bacağım boynum belim çok ağrıyor malesef. Ya birde sağa yatmanın ne sakıncası olabilir ki 🤔 uyku halinde sağada dönüyorum
Puddingin Özellikld sola yatın diyolar bebek hangi tarafta ağırlık yapıyosa diğer tarafa dönmeye çalışıyorum.. dediğiniz gibi sağ- sol omuzlarım cok ağŕıyor😑 35+2💙
YeninesilAnne ben 39+1 günlüğüm yine siz en azından uyuyabiliyosunuz ben Yaklaşık 2 haftadır uyku Nedir unuttum bile o derece heryerissm ağrıyo sağ taraftan sol tarafa dönmem en az 5 dakikamı alıyo 😂
YeninesilAnne KbraNurApaydinToraman allah razı olsun canım benim. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Dua edin de bir an önce doğsun benim bebişim de artık sıcaklardan dayanacak gücüm kalmadı çünkü 😃
KbraNurApaydinToraman YeninesilAnne allahım yaz annelerine ayrı bir sabır versin tez zaman da bi avaz da kurtarsın sizi de 🙏🏼