Kızlar bebeğim 3 ay anne sütü aldı ama 1 ay önce korona olduk bebeğe de bulaştı ben de o süreçte hastalandım ve göğüs uçlarımda yarıklar oluştu emziremedim düzeldi derken yine aynı şekilde olunca tekrar mama verdim ve bebeğim memeyi bıraktı tamamen mamaya geçti. Aptamil mama veriyordum kabız oldu. 1 sefer zeytinyağı damlattım mamasına gayet rahat yaptı ama sonra verdiğimde yağ da hiç fayda etmedi. En son geçen gece çok ağladı susuturamayınca doktora götürdük bağırsaklarında gaz çıktı zaten doğumdan beri gaz problemi olan bi bebekti kolikti. Alle viendo kulllandık sonra sab simplexe geçtik şimdi mamadan dolayı tekrar olunca doktoru vicol verdi ben de fayda etmezse değiştirmek için nurse harveys aldım yine de çok bi etkisi olmadı. Mamayı değiştirdim bebelac nutrikonfor piyasada kalmamış aptamil conformil aldım hiç bi faydası olmadı. Biogaia almıştım dün onu verdim yine yağ damlattım onunla bugün kakasını yaptı ama çok koyu kıvamlı yapışık ve yeşil renkliydi yani afedersiniz kına gibiydi. Mama için doktoru hipp ya da evolvia önerdi benim gibi bebeği gaz ve kabızlık problemi olan anneler bu süreçte hangi mamayı kullandınız? Sma mamaların kabızlık için olanı var mı? Bebelac internette de yok olduğum yerde gezmedik eczane market bırakmadım bazı eczanelerde var ama depoları boş devamı bulunmuyor o yüzden alamıyorum onu hipp denemeli miyim?