bollysena Arkadaslar sizdede benim gibi hapşırınca karniniza o an sanci giriyor mu? Cok merak ediyorum ya
ayaniz Evet hemde ne sancı.. kıvrandırıyo bikaç saniye.. Normalmis daha önce konu acmıslardı, cok yasayan vardı
bollysena ayaniz bilmiyorum ben onceden beri takip ediyorum ama kullanici adresimi yeni açtım tabiki herkes ayni soruyu defalarca soruyor aklima takildi yazayim dedim demek oluyormus... neye bagli acaba cok korkutuyor o an ay biseymi oldu acaba diye..
Hasrt033 bollysena canım karindaki kasları gerilediği için gebelik dolayısıyla o yüzden öksürmede hapşırmada oralar baya bi geriliyor o yüzden can acıtıyor
bollysena Hasrt033 dimi aynen bende onlar hakkinda dusunuyordum dogrudur bencede bir zarari yoktur ama degil mi bebege falan?
Hasrt033 bollysena hayır tabikide canım ☺️ bende çok yaşadım şu son zamanlarda azaldı ama artık ilk zamanki gibi canımı yakmıyor biraz eğiliyorum o anda fazla gerilememesi için öyle dene istersen az birey öne doğru eğil o an 😊
Selim_Alparslan Bende az önce hapşurdum ve karnım kasığım baya ağrıdı anlık oluyor ama sonra geçiyor inşallah bebeğe bir şey olmuyordur