denizmanzarasi Kızlar bugün doktora gitti klomen verdi pazartesi başlayıp 5 gün kullanacakmışım,klomen ile ilk seferde gebelik elde eden var mı? 🙏🏻
moom222 denizmanzarasi herkesin farklı cnmm bünyesi senin yumurtanın büyüyüp istenilen seviyede çatlaması lazım ki spermle yumurta birleşsin gebelik olsun umarım herşey güzel olur senin için 🤲
Musabnannesi denizmanzarasi ilk gebeliğim kurtaj la sonlanmıştı. 6 ay sonra süt hormonlarım yüksek çıktı. Onun ilacı ve klomen kullandım diğer ay hamile olduğumu öğrendim. Bende 5 gün kullanmıştım
Bebegim213 denizmanzarasi 2.de oldu benim canım igne vurulmadan hemde ilkde cok stres yapmistim stres yapma kafana takma olur İnsaallah
denizmanzarasi Bebegim213 ay çok sevindim canım 🤲🏻 Stressiz olmuyor ama olabildiğince azaltmaya çalışıcam inş
Bebegim213 denizmanzarasi ilk denemede cok hevesleniyirsun olacak diye bekliyorsun stres yapiosun normal evet Insaallah ilk denemede olur canim ama olmazsa ümidini kaybetme Rabbim vereceği zamani biliyor benim ploraktinim cok yüksekti ve sürekli yükseliyordu Rabbim verdimi veriyor suan erken dogum riskim var serklaj oldum cok zor zamanlar anne olmak hiç kolay değil :)(
denizmanzarasi Bebegim213 Allah yardımcın olsun kuzum sağlıkla al kucağına inş bebeğini zamanında 🥲🤲🏻🤲🏻