Firdevss167 busranr06 gene kilo verirsin canım merak etme sezeryan göbeğinde gider korse tak egzersiz yap bol su iç 😍
busranr06 Mini_kelebek öyle zaten onu dusunuyorum hep ama ben de aynı zmnada zayiflasam hic kotu olmaz😆
Derya2867 busranr06 yüzüm yusyuvarlak oldu bel simitlerim Ankara simidine döndü nereye gider bacı 😂 ocakta doğum olacak kendimi teselli ediyorum boğazını tutarsın yemezsin diye
busranr06 psychologist ahhahaha sorma valla annemler hep diyodu allahtan bende diyorumda yeni tanıstıgım ınsanlar pek ınanmaz😂
Selin12- busranr06 bir şişe sade maden suyu 3 yemek kaşığı yoğurt yarim limon suyunu karıştırıp iç canım sabah akşam sa içe bilirsin sadece akşam da içebilirsin yemek kesmen gerekmiyor herseyi yiye bilirsin
busranr06 Umudayolculuk36 yaa aynı benimde öyle aslında iyi ki üstüm zayıf diyorum 93 kg bırı dev gibi durabilirdi allahtan öyle cok durmadım ama bacaklarım artık kalkmıyodu agırlıktan😂😂
Umudayolculuk36 busranr06 benimde bileklerim baldırlarım 😀😀 bizim gibilere kardiyoya gerek yok bol yürüyüşle gidiyor canım sonra pilates sıkılaştırma için mis ben öyle düşünüyorum tabi göbeğim kalmazsa 😀😀
Ece0907 busranr06 bekarken insan çok gezdiği için yediklerimiz eriyo evlendigimde öyle olmadı gittikce kilo aldım .Allah in izniyle doğumdan sonra vericem hepsini 😂
Kumsallina95 busranr06 ilk kızımda hicbirsey yapmadan sadece emzirerek ve bol su içerek baya zayıflamıştim şimdi ikinciye hamileyim bundada öyle olur 😊🤫
Zky2019 Ben hiç bişey yapmadan oğlumda 1 seneyi bile bulmadı 40 küsur kilo verdim kendiliğinden gitti 53le kaldım doğumda 95 falandı snra 50lere indim çocukla ilgilenmekten evle gidiyo hepsi
Mrs-Turkk Demir2015 korseye rağmen hiç mii gitmedi göbeğinizz? Benimde 3. Günüüm doktorumada sormadım da korse ne zaman takabilirim diye
Demir2015 Mrs-Turkk valla millet dümdüz oluyomuş korseyle ama benim göbek aynı duruyo. Doktorum bana hemen takabilirsin dedi taktım
busranr06 Derya2867 😂😂😂gider gider gayet normal zaten son döneme girmissin daha almazsan gayet iyi bencee