Dugisim Sedefavc bende kısmetse 1 aralıkta 37+0 da sezeryan olacağım. Tansiyondan dolayı daha beklemke istemiyoruz. Inşallah sizde bende küveze girmeden alırız bebislerimizi.
Sedefavc Eymen_Enis_Ser canım ben salı gunu doğum yaptım sana son kontrol gidicem diyodum ya gittim acil doğuma aldı nst sancilarim çıktı
Sedefavc Eymen_Enis_Ser son günler bekliyoruz bakalım bel ağrım oluyor yorulunca hemen sende de oluyo mu
Minoo01 Sedefavc canım kilo azlığı ile alakası olmuyor. Önemli olan gelişimi bebeğin. Gelişimi bitmiş demekki o yüzden doktorun alalım demiş. Küvez ihtimali olsa mutlaka söylerdi bence.
Ates21 Sedefavc ben 5 ay önce 37+2 de doğum yaptım doktorum suyun fazlalasmis alalim demişti şükür bebeğim kuveze falan girmedi 3510 gram dogdu keşke 38 i bekleseydi doktorum bı hafta kadar bekleyebilirdik erken aldığını düşünüyorum Sezaryan olmuştum
NAZLIMMM2 Sedefavc ilk bebeğimde 37+2 de Doğum yaptım 3000 gram doğdu kızım küveze falan alınmadı kafanızı yorup strese girmeyin bi sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle 🙏🙏🙏Allah yardımcınız olsun
Dijvar Sedefavc kuveze sadece kilo için almıyorlar ki kilosu gayet güzel.. solunumdan dolayı da alınabiliyor yada ne bileyim kalasını yemisse.. kilosu iyi yani korkmayın