Sedefavc Merhaba 37+6da sezeryan günü verdi doktorum tahminen 2600-2700arasi doğar sanırım küveze girer mi ?
ecemsmomm Sedefavc Ben 38+3 e yalvar yakar aldım nasıl böyle tarihler alıyorsunuz ya benim doktor vermiyo
tlnnlt Sedefavc kuzenim 1900 gr doğurdu hiç küveze girmedi kiloyu çok dert etme bence benim de 37+3 doktorum sezeryan tarihini 39+3 olarak verdi
Semy Sedefavc ben 37+1 de doğum yaptım. 2880 doğdu. Kuvöze girdi ama idrar yollarımdaki enfeksiyon bebeğime bulaştığı için dolunum sıkıntısı olmuş , akciğerlerinde enfeksiyon olmuş. Yani haftasıyla alakalı değil
Sedefavc ecemsmomm Benim 2.sezeryan doğumum olucak bebeğin kilo alımı az olduğu için beklemenin mantığı yok dedi normalde öyle olmasaydi 38+4de gün vericekti
ecemsmomm Sedefavc Yaaa evet ikinci olsa daha erken verirdim demişti bana da . Napalım bekleyeceğiz 🥲🥲
Annesininkuzusu18 Sedefavc Sedefavc Ben 12 Kasım’da kendi isteğim ile 3 7.6 doğum yaptım kızım 3 kilo 455 gram doğdu hiçbir sıkıntı yok çok şükür
Jdjdjdjk Sedefavc doğru kilo alımı yüzünden 38 e kadar beklenebilir normalde bi ebe de bana öyle demişti ama gelişim durduysa alınır
Bilgen90 MERBAR4 39dan önce bebeklerde bağırsak tam gelişmeidği için erken doğanlarda kolik, gaz sorunu çok olabilir diyorlar. Siz yaşadınız mı? Benim de 2. Sezeryan olacak 38 gibi doğsun istiyorum
Sedefavc ecemsmomm Bekle bekle 1gun bile çok kıymetli anne karnında bebek için yalan yok gönül isterdi ki 38+5te falan dogsun ama beklese bile çok kilo almayacağı için beklemesinin pek mantığı kalmıyor bizim
Sude-96 Semy merhaba hayırlı olsun öncelikle bebeğiniz sizde ki enfeksiyon bebeğe nasıl bulaşmış ? Normal mi oldu doğum sezeryan mı
Bebegim0102 Sedefavc ben banu çifçiden söyle bişi dinlemiştim bebek cok kilolu olmasa bile ne kadar çok anne karnında kalırsa o kadar iyi demişti ama siizn doktor da öyle söylemiş inş bebiş saglıklı olur
Alinim2008 Sedefavc evet zayıf duruyordu canım,zaten o ilk ödemi atınca 2550ye düşmüştü. Ama ilk ayda öyle bir serpiliyorlar ki sen bile şaşırıyorsun. Kızım hala tombik değil ama o kadar güçlü,kuvvetli ki o yüzden hiç takma kilosunu.
Sedefavc Alinim2008 aslında takılmiyorum benim ilk oglumda 38de 2710kilosu doğdu. Ama bı geldi hiç 2710luk gibi değildi boyu da 49cm di. Hani rahat 3000-3100luk bebek gibiydi. Ama bizim hastanede çok gitmedi 2650 ile çıktık hastaneden çok şişi yoktu demekki. Hastanede 3gun sütüm gelmedi mecbur mama içti hastanede. Eve gledik o gün sütum geldi hem meme hem mama takviyesiyle ilerledi süreç yemin ederim bebeğimi sonra ben tanıyamadım tombik oldu tasiyamiyordum. Normalde bizim genler hep iridir ama hamileliklerimde anne karnında az besleniyorlar bı sebepte bulamadı doktor.
yarenaygk34 Sedefavc ilk bebeğimi 37+4 de normal doğumla doğurdum ama oğlumda solunum sıkıntısı oldu 6 gün kaldı küvezde sütümü sağdım yolladım emzirme seansları oluyır onlara gittim benimle birlikte bekleyenler genelde sezaryen yapan arkadaşlardı onların bebekleri ne zaman tabırcu oldu bilmiyorum ama benden sonra sanırım
Alinim2008 Sedefavc maşallah 🧿 bizim genlerde minyon o yüzden benim bebeklerimde minyon oluyor. Şimdide hamileyim sanırım bu bebeğimide 2700 civarı doğururum. Sağlıkla gelsin inşallah miniğiniz 🐣☺️
yarenaygk34 Sedefavc 37+4 de benim oğlum 3120 gr 50 cm doğdu bana küçük geliyordu ama inan bunları düşünme bir ayda hemen büyüyor fark ediyor benim sütüm mü yaradı ne bir aylık muaynede 4500 ge 55 cm oldu doktor bile şok geçirdi. Size tek tavsiyem pozitif olmaya çalışın her şeyin güzel ve yolunda olacağınu düşünün sütünüz de gelir hemen besler büyütürsünüz bebişinizi
Sedefavc yarenaygk34 evet ilk oğlumda da böyle oldu hemen tosun gibi olmuştu benim korkum küveze falan girmesin