Haticesln Kızlar merhaba yarın tam 19 haftalık olucak ve kontrolüm var gittigim zaman ayrintili ultrason ile bakar mi kaçıncı haftada bakılıyor bilgi verir misiniz lütfen 🤗' not ayrıntılı ultrason nasıl oluyor hiçbir fikrim yok sadece duymuştum o yüzden soruyorum 🤗
Hulyarecep Haticesln 20 haftada başlıyor pedegolog tarafından bakılıyor canım damardan parmak uçlarına kadar herşey tek tek inceleniyor. 🤗🤗
Annesininkuzusu0911 Haticesln 20-24 hafta arası oluyo diye biliyorum canım bu hafta bakmaz gittiğinizde ayrıntılı ultrason için randevu verir ☺️
Muhammedamine Hulyarecep perinarolog veya radyoloji yapıyor ben pedegolog u hiç duymamıştım ne doktoru onlar
YusEb 20-24 cnm kendi doktorun yapıyor mu onu bı öğren çünkü her doktor yapamiyor.randevu alırken özellikle ayrıntılı ultrason diye Alman gerekiyor.normal ultrason gibi ama yarım saat boyunca doktor bebeğin bütün organlarıni inceliyor.bide renkli 3 boyutlu bı görüntü veriyor 😉
ZeyooZ YusEb ayrıntılının aslı siyah beyazmış. Renkli ve 3d olanlar işin gördel kısmı yani her yer renkli ve 3d değil