Pnr026 Kızlar merhaba 9+3 haftalığız açık tonlardan lavaboda temizlenirken kan geldi iç çamaşırın temiz çok endişe yapıyorum sizce bir sorun var mıdır. ?
ipekkrn01 Pnr026 bende de olmuştu şimdi nerdeyse 34 haftalığız🙂 ama doktorunuzu arayın hemen bana progestan yazdı onu kullandım sonra bi daha olmadı
Eeedaaa Pnr026 bende 9+5 günlük hamileyim bende silinirken gördüm senin gibi koyu renkte ama hemen doktora gittim kese bebek de sıkıntı yok dediler ama rahim ağzı kanaması olmuş progestan vurdular her ihtimale karşı
Pnr026 Progestan kullanıyorum düzenli bir şekilde 2 defa düşük igneside vuruldum kalçadan çok endişe yaptım gerçekten 😣
ipekkrn01 Pnr026 içinizi rahat tutun bazen biriken adet kanaması bile akıntı şeklinde gelebiliyor. Şiddetli karın ağrınz var mı şuan
Pnr026 Karın ağrım hiç yok çok nadir bir kaç defa yaşadım böyle iç çamaşırıma bulaşmiyor sadece temizlenirken geliyor belkide ondan dolayı bana çok geliyor miktari ilk düşüğümde olmuştu ondan dolayı bunda çok tedirgin oluyorum herseyde
Kralice39 Bendede olmuştu canm doktor dinlenmen gerekiyo demisti 20 25 gün evde kaldim işe gitmedim doktrunu ara bi sor cnm suan 30 haftalikiz bizde
Patmem Benimde öyle oldu iç camasirimda bile vardı dün dotkota gittim iğne ile fitil verdi bugün baktım ise yaramış gibi gözüküyor hiç kahverengi veya kırmızı akıntım yok çok şükür 🤲
HollyMolly Ben dört ay boyunca cektim bu durumu. Kanama alanı vardı bende. Ne olur ne olmaz doktorunuzla görüşün muhtemelen orogestan fitil ve pruluton igne yazar ve istirahat etmenizi söyler. Geçmiş olsun
Eeedaaa Pnr026 rahim ağzı kanamasında bi sıkıntı çıkarım duydunuzmu hiç ve iğne vurulduktan sonra kasık ağrısı bel ağrısı oluştu