omerim32 Merhaba kızlar bugun son trimestere girdik neler beklıyor bizi tecrubelı hamişler yazabılır mı?
Canselyaren omerim32 bel ağrıları uykusuzluk😃😃 yani kızımda öyleydi bklm oğluma hamileyim bu nasıl olacak. Kaç haftalıksin cnm🌸
1suranur1anne omerim32 ayy 3 trimester e gireli 10 gün oluyor bel agrısı mı dersin uykusuzluk mu dersin mide yanmalarımı dersin 1 bebeğimde böyle değildim çok rahattım ama bu bebişim beni mahvetti ☹️
Dennz omerim32 uykusuzluk sürekli çişe kalkma bel agrısı halsizlik mide yanması falan filan işte canım çokta şey değil 😂😂🤣33+4 üm artık bazen nefes alamıycak duruma geliyorum. Geceleri saga sola dönemiyorsun bile.
slnacar Ebrubuse sayfa açtım ama kimse yardımcı olmadı , hemoroid için ne yaptınız . Hamilelikten önce yoktu bi ara kabızlık yaşamıştım iç tarafta şişme vardı şuan kabızlık sorunum yok ama dün akşam kendiliğinden dışa vurdu çok büyük ve ağrılı . Oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum iyi gelen bişey var mı acaba 😪
Yagmur34 omerim32 evet vajina kemiğim özellikle bacak agrısı ama kalsiyum vitaminini kullanınca geciyo
Ayyyse omerim32 sürekli acıkma sırt agrısı baş agrısı uyuyamama mide bunlantsı😂 tabi her hamilelik aynı değil bende 32 den sonra mide şişligi bunlantı oldu vee artık rahat uyuyamıyorum göbeğim az olmasına rağmen inşallah siz rahat geçirirsiniz
Leylakkk omerim32 uykusuzluk bel ve kasik ağrıları yatıp kalkarken zorlanma surekli tuvalet ihtiyacı 🤭
ebruzb omerim32 uykusuz geceler 😂 sırt ve bel ağrıları 🥲 yalancı sancı kasılmalar ahh neler beklemiyor ki😂
Erdemir93 omerim32 bence korkmayın herkes mide yanması bel ağrısı vs demiş ama hamurişi yersen şekerli gıdalar tatlılar çörekler mide yanar! Hareketsiz kalırsanız da beliniz ağrır. Ben günde 10 bin adım atıyorum evde uğraştığım işler de cabası ve ilk hamıleliğim
Clementinee Erdemir93 çok doğru katılıyorum bende aynı şekilde 🤍🤍 Sağlıklı beslenmem var çok nadir kendimi şımartırım oda insanız sonuçta canımız çekiyor 😅 günde yarım saat mutlaka açık havada yürürüm gün içindefe hareketliyim. Çok şükür
Eymnnn Erdemir93 valla ben bu bahsettikleri izin hiçbirini yemedim yiyemedim sadece yoğurt ve sebze ( insülin kullanıyordum iki çeşit ve guatr dan dolayı ) ve cayır cayır midem yanardı. Bence insanları yanlış yönlendirmeyin. Mide yanması yeme içme ile alakalı değildir. Büyüyen Bebek kesesi miğdeyi sıkıştırır ve mide de diğer organlarla birlikte yukarı doğru ufacık bir alanda sıkışır kalır ta ki doğuma kadar. Mide o yüzden yanar araştırın isterseniz
ikibebekannesi35 Erdemir93 Vallaha azğını seveyim ne güzel yazmışsın insanlar hamilelikten okadar kötü bahsetmiş ki dedim korkutup dibe çekecekler insanları yazdığını görünce oh be dedim hala bilinçli aklı başında bir hamiş varmış 👏 İkinci gebeliğim ne mide yanması,ne bel ağrısı hiçbirşey yaşamadım bol bol yürüdüm sağlıklı beslendim tuzlu baharatlı yemedim geceleri de deliksiz mis gibi uyudum 😍