Cydnrb Merhabalar yenidoğan bebek bezi önerisi için ne dersiniz? Hem fiyat olarak hem kullanış açısından uygun olan bebek bezi nedir stok yaptınız mı ?
metehaninannesiii Cydnrb stok yapmayin hemen kucuk gelebiliyor biz sleepy bio natural kullanıyoruz gayet memnunum normal sleepy de denedim oda gayet güzel
evlatkokusu0806 Cydnrb sleppy bio aldım 1 2 ve 4 numara aldım 10 ar tlye 40 lı paketler halinde indirim vardı 😙🥰
Nisan4523 metehaninannesiii ben de bionatural düşünüyorum. Hatta şu an indirimdeyken alayım diyorum ama boyutlarına diğer bezlere göre küçük diyorlar. Yenidoğan için 1 numara mı yoksa 2 numara mı almalıyım acaba?
gulsumnur Cydnrb canım trendyolda şuan Sleepy bebek bezi indirimde 210 adet 125 TL al derim ama 2 numara alma 1 ve 3 4 5 oyle devam et çunku 1 ve 2 numara aynı boyutta
_ipekkkkk Cydnrb Sleepy bio natural aldık 1 numara bir paket küçüklerinden çantaya ona göre tekrar alırız dedik alerji durumuna göre 🤷♀️
Glser Cydnrb 1 numara bayb turko aldım 160 ad 2 numara da 80 ad Molfix aldim daha almicam sonraki duruma göre bakicam doğduktan sonra alcam daha
Karahaninannesi Glser baby turco 1 numara çok küçük keske 2 numara alsaydınız dırek yenıdogan ıcın. YorumlRı okuyarak aldım bende kalıpları kucuk
Ozgeeee2504 Cydnrb ben kızımda Prima almıştım ve asla başka bir marka kullanamiyor kızım hemen alerji ve pişik oluyor oğluma da Prima alcamc çok memnunum
Glser Karahaninannesi şey ya benm erken doğum riskim oluyor ilk oglumdada oldu bundada var küçük doğuyor 3 kg yu görmüyorum o yüzden ben kullanabiliyorum