Gamzekvr Kizlar 2 gün oldu pompa ile sağmama rağmen hala sutum yok,bebeğim simdilik 2-3 gün kadar kuvezde. Sanırım sütüm olmayacak,strese giriyorum ne yapmak lazım
metehaninannesiii Gamzekvr ilk gun 3 gun sut gelmeyebiliyor bebeginize mama takviyesi verin sutunuz gelene kadar sarilik olmasin varsa da artmasin ama yinede bebeginize memeyi verin o çektikçe beyine sinyal gidiyor yada sut sagma makinesiyle sürekli sağmaya çalışın ilk bas ılık dus al duştayken göğüslerine masaj yap iyi gelir
lentil Gamzekvr küvöze girdiği için stres yaptysan ondsn gitmiştr sütün. Bende geçen hafta doğum yaptm doğumdan 1 gün sonra bebeği küvöze aldılar. Üzüntüden gitti sütüm. Sonra kendimi sakinleştirmeye çalıştım bol su içiyorm rezene içiyorm her öğünde yeşillik yiyorm şuan yeterli miktarda geliyor. Stres yapmamaya çalış en önemlisi o
ilkgebelik123-_ Gamzekvr kuzum bende pompayla sagdim aşırı uzun sarı bı şu geldi sonra yok göğüs uclarim şöyle kanadı resmen eve geldim uğraşmaya devam kanaya kanaya sonra sarı damla damla gelmeye başladı derken zorla memeyi tutturma cabasi tabiki zor bir süreç ama bol su iç gelir
Ysa Strese girmeyin mümkün mertebe sağmaya devam edin rezene çayı bol su için birde bebeğiniz ile temas daha da etki ediyor