25 Kasım da serklaj dikişimi aldırmak ve çatı muaynesi kontrolü için gittim. Zaten doktor dikişi alir almaz ve çatı muaynesi eder etmez 3cm acilmam oldu. Sonra dogumhaneye yonlendirildim orada kendi sancimin gelmesi beklendi ama maalesef saatler geçtikce acilmam sadece 3.5da kaldı. Birde meryem ana otu koyduk suya ama oda suyun içinde hiç açılmadı😔 suyumu patlatip,suni sanciyi dayadilar 😔 ağrılar berbattı açılma hala yoktu,ve çok güçsüz düşmüştüm ani bir kararla genel anestezi ile sezeryana karar verildi. Suyumu patlattiklarinda bebeğim biraz su yutmuş,ben 1gunde taburcu oldum çok şükür ama bebeğimi 2-3gun daha misafir edicekler yeni dogan ünitesinde. Bebegimi daha kucagima hiç alamadım,genel anestezi yapıldığı için dogdugu anı göremedim ama kendimi uzmuyorum sonuçta bebeğim iyi olucak ve gelicek. İste benden bir doğum hikayesi,ben erken gelen bebeğime kavustum inşallah sizlerde kavuşursunuz. ❣️☺️☺️ Sezeryan,sonda,dikiş, sezeryan sonrası gaz abarttıklari kadar değil,gazını kendin cikartamazsan lavman ve ilaclarla bir güzel cikarttiriyorlar benim öyle oldu. Bol bol ameliyat sonrası yürüyün,cesaret edip merdiven inip cikabilirsiniz faydasi oluyor. Kimsenin hikayesi ile kendinizi korkutmayin☺️ Allah yolunuzu denk getiriyor