Raze Merhaba arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim betam olması gerektiği değerde ama progesteron hormonum düşük çıktı bir önceki gittiğim ultrasonda kese vajinal muayenede gözüktü ve şeklinde bozukluk olduğunu söyledi doktorum bu durumu yaşayan ve düzelen var mı😢
Snm123 Raze canım aynı şeyleri yaşıyorum benim beta da düzemli ama kese sekili bozuk dedi doktorum bugün de progesteron hormonuma bakılacak
BHNF Raze progesteron değerini ilaçla yükseltebilirsin . Kullanıyormusun ? Vajinal olarak gözüktüyse demekki geç döllenme olmuş olabilir iki haftaya yukardan da gözükür sıkıntı etme gönlünü ferah tut ☺️💐
Raze Çok teşekkürler çok endişeliyim günlerim geçmiyor resmen düşük riski her gebelikte var ama hiç kanamam olmaması biraz da olsa içimi ferahlatiyor dualarınıza ihtiyacım var
Snm123 Raze benimde canım benim sağlıkla alalım kucağımıza bende uyuyamıyorum düşünmekten dediğim gibi resmi varsa atarsan yardımcı olurum belki Raze Birde gebelik belirttikleriniz varmı göğüs hasasiyeti ağrısı falan
BHNF Snm123 hem düşünmekten uyuyamıyorum aynı durumdayım diyosun hemde resmi atarsan yardımcı olurum diyosun kendi yarana merhem olanıyorsun başkasınamı olacaksın
hs_mutluluk16 Raze bir arkadaşım benzer durum yaşadı şu an 27 haftalık falan hamile 🤗 kendinize dikkat edin iyi bakın