Merhabalar kendimde bir sağlık çalışani olarak yazıyorum ya kızım şu an 17 aylık ve 32+2aylik hamileyim ilk öğrendiğim günden bu yana emzirmeyi bırakmadım kızım da bırakmadı bir dönem birkaç gün sadece ilk yeni doğan gibi oldu dışkısı o süreçte normal bir süreç sindirim sistemi yeni duzene ayak uydurduğu için olurmuş bazi bebeklerde birkaç gün ilk günden bu yana hiç bir aikinti yaşamadık doktorum da asla kesmem gerektigini söylemedi aksine hep takdir etti azimle sonuna kadar gideceğim ins bebeğim dogduktan sonra da tandem emzirmeye devam edeceğim üstelik kolostrum arttığından dolayı bebegniz iki kere kolostrum almış oluyor bağışıklığı DHA güçlü oluyor ki grip olduk ben atlatamadim kızım benden daha kolay atlattı maşallah sütun tadi değişiyormuş hamileyken beşinci aydan sonra ama benim kızım için bir sorun teşkil etmedi üstelik sürekli emiyor memeye çok düşkün sadece sütun miktarı biraz azaliyor o da hormonlardan kaynakli olan bir durum ama bir yudum bile alsa kardır zaten ne bir sancı ne erken doğum belirtisi kendi adıma da hiç bir aikinti yasamadim bebeğimizin gelişimi de gayet iyi bu arada kızım sürek li emmesine rağmen önce kendinize sonra bebeğinize inanın herkes neler dedi yok zehirler yok karnindaki gelismez delimisin sen falan neler neler bilme güvenin eskiden insanların zehirler dediği durum sutun tadı daha tuzlu gibi olduğu için her bebeğin hosun a gitmeyebilir kusabilir kendi birakabilir bu durum ama bebeğiniz halinden memnunda size de keyfini çıkarmak kaliyor