Imraninannesi Gulseninannesi canım 38+2 yim henüz vurdrmadim iğneyi. Bilgim yok yazın yukarda dursun diye yaziyorum🙂
ElifSencan123 Gulseninannesi ben de 34+5 im kasilmalarim oldu nst de sancim 80 90 100 e cikti cuma gecesi 1 doz cumartesi gecesi de 2.doz vuruldu sadece o an yakti baska da birsey olmadi oyle
Meydeyyy Gulseninannesi ben 24 saat arayla 2 doz vurundum ama benim 3 -4 gün bacaklarım çok agridi ve ateşim çikti sonra gecti 😪🤗
Busraayaz Gulseninannesi 34+5im kalçam tutmuyor 2 doz bugün oldum 2 doz yarın olacağım sen kaç haftalıksın
Gulseninannesi Busraayaz 32+3 canım bende. Evet çok yakıyo bi gece oldum bide az önce. Sancın mı var?
Busraayaz Gulseninannesi sancım yok ama erken doğum riskim var plesanta yaşlanmasından dolayı o yüzden istendi
Sehzade Bende iğneden sonra derin nefes alınca öksürme geliyor yani tam nefes alamıyorum ondan mı oldu yoksa başka sebep mi bilmiyorum sizce nasıl bi yan etkisi var?
ElifSencan123 Yani ben kendim de bir yan etki görmedim bebegimiz icin en iyisi neyse onu yapmak zorundayiz Allah yardimcimiz olsun insallah
Twinsmom66 Gulseninannesi 4 doz oldum canim hic bi yan etki olmadi bebeklerim de 35 haftalık dogdu sadece birisi kuvoz e 2 gün kaldı onların sayesinde
Durukayra Gulseninannesi merhabalar geçen hafta 38 haftalıkken ciğer geliştirici iğne tek dozluk vuruldum ve hemen ertesi günü sezaryanla doğum yaptım iğne vurulunca çok yandı sonra geçti ekstra herhengi olumsuz bir durum yaşamadım çok şükür.