Aylin_16 blueberyy00 konusma bizim adamızda geçiyor oyüzden olabilir mi başka biri diye belirtebilirdiniz mesela
blueberyy00 Aylin_16 üstünüze alınasınız gelmiş bence söylemediği laf için insan neden biriyle münakaşaya girer ki ??
Aylin_16 blueberyy00 tamam kardesim yorumu okuyan benden bahsettiğin çıkarımında bulunacak oyuzden cümleni dikkatle okursan anlarsın başka biri diye belirtmemişsin çünkü sanki benle daha önce diyaloğa girmişsin gibi yazmıssın
Aylin_16 Beste0636 aynen canım pek de inatla imkansız diyorlar biz yaşıyoruz bağırsakla gazla damarla bebeği ayırt edebiliyoruz heralde çok biliyorlar ya bilim bilim diyorlar bilim işine yaramayan şeyi araştırmaz zaten erken hissetmenin bir faydası-zararı yok bilim adına sonuçta hisseden de az zaten ama bilime iman diye bişey çıktı son zamanlarda moda heralde 😅
blueberyy00 Aylin_16 Anladim rahatsız olduğun noktayı hanımefendi kusura bakmayın uzasın istemiyorum yapacak birşey yok şu dakikadan sonra ☺️
yavuzhan1707 aselinannesi06 kizzz daha bebeğin eli kolu oluşmamış 😂😂😂 daha neler damar seyrimesidir veya eşin atıyordur 16 haftalık falan desen anlicam ama 🤦♀️😂
Aylin_16 blueberyy00 anlamanıza sevindim problem yok uzatmak istememiştim ben de yanlış anlaşılan yeri anlatmak istedim
iki_bal_annesi58 aselinannesi06 bağırsak hareketi yada gazdır bazen rahim de atıyor kalp gibi benim de ikinci hamileliğim 12.haftada hisseder gibi oldum doktoruma söyledim hayır imkansız dedi 16.haftada hissetmeye başladım 7 haftalık çok küçük kolları bacakları bile yok
Sakin_anne12 Acemi_anne61 Bende kötüye yormaktansa güzel düşündüm malum hep olumsuz şeyler görüyoruz diye. Yoksa ben de gercekte bebek hareketidir demiyorum ;))