18_kuzey Selam kızlar doğuma girmeden önce pcr testi yapılıyormus:( ben de hiç istemiyorum yaptırmayı,çnkü boğazıma o çubuğu sokturmaktan çok korkuyorum :( bir de buruna sokuyolar off:(
Bernako 18_kuzey kanda baktırın Covid IGM önemli olan o IGG ye gerek yok ama o da ücretli.. PcR devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor tercih sizin ☺️
zynperkl 18_kuzey bende bu akşam yaptırdım hamileyim midem bulanıyo dediğim için boğazıma değil sadece burnuma soktular cubugu
18_kuzey Zuzu04 ya ben normalde hasta oldugumda bile doktorun tahtayla boğazıma bakmasını sevmiyorum ışıkla bakıyolar ben de takıntı haline gelmiş durumda:( etraftan da duyuyorum korktum biraz:(
18_kuzey Bernako yaa böyle bişi varsa kandan bakın derim,çnkü doğumum özel hastanede olcak ama sigortam karşılcakmıs ama 100 Tl pcr testi için alcaz dedi,ama kandan mı yoksa boğaza sokup mu onu sormadım
Bernako 18_kuzey özeller para tuzağı 2 sene çalıştım 😅 gerek yok burundan bakıyorlardır devlet hastanesi acilde ücretsiz yaptır. kansa eğer normal Covid IGM ( yani şuan olup olmadığına bakılıyor)
18_kuzey Bernako valla kandan mı ypksa boğazdan mı bakılcak onu sormadım,ama direkt 100 tl verceksiniz sadece o da pcr testi olcak dediler,zorunlu olcak dediler,aslında saçma,aynen gidip başka hastanede kabul ederlerse kandan baktırayım
Bernako 18_kuzey ozaman pcr istemişlerdir boğazdan bakılıyor çünkü. Bencede kan verebilirsiniz daha uygun neresi yapıyorsa