Kubraka Arkadaşlar 34+4 hamileyim covit oldum ve nefes darlığı yaşıyorum doktor bebeğini alcaz diyo sezeryanla burdan biri aynı benim gibi yaşadı mi çok korkuyorum çok 3sene sonra hamile kaldım tedaviyle
ozge07070 Kubraka üstte kalsın canım geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşir bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın 🙏🏻
Asyaveannesi36 Kubraka geçmiş olsun canım bende geçen hafta atlattım 33 haftalığım bebeğimin suyu azalmış her hafta takipli olucaz dedi doktorum 😔😔
ozge07070 Asyaveannesi36 geçmiş olsun canım sanada inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu 🙏🏻
Asyaveannesi36 ozge07070 amin inşallah canım♥️ Bebeğinin hareketlerini hep takipte ol doktor erken söylemiş niye acaba benimki gittiği yere kadar hareketlerini takip et her hafta görmem lazım seni dedi öyle ilerleyeceğiz
Zuzu04 Bu yeni varyantı hamileleri çok etkiliyormuş maalesef ama üzülme annesi çok daha küçük doğup çok güzel gelişen bebekler var Moralini yüksek tutmaya çalış inşallah ikinizde sağlıklı bi şekilde eve dönersiniz
ozge07070 Asyaveannesi36 benimde eşim ben 7 haftalık hamileyken covid olmuştu çok korkmuştum bende o zaman bebeğime bişey olur mu diye hareketlerini henüz hissetmediğim için. Ama midem hep bulanıyordu ona seviniyordum bebeğim iyi diye. Tuvaletleri ayırmıştık evi her gün havalandırdım ben mutfakta yemek yiyordum o içerde öyle öyle bana bişey olmadan atlattık şükür şuan 22+2 yiz