BaLLikom44 Kızlar ilk aylarımda nadiren mide bulantısı yaşamışımdır . Geldik son trimester’a felaket mide ekşimesi ve bulantı kusma oluyor . Her yemekten tiksiniyorum var mı sizde böyle bir durum ? Ne yapılır
canand24 BaLLikom44 Benim de 28 haftadan sonra çok yoğundu. Normalde de midem de reflü var o sebeple sanırım çok zorlandım. Doktorum mide koruyucu tarzında bi ilaç verdi çok şükür tamamen kesildi 🤲🏻 bi doktorunuza sorabilirsiniz çok zorluyo çünkü hafta ilerledikçe
masalinannesi12 BaLLikom44 dr ye sor pulsed diye bi ilac var günde 1 kere aliniyor inanılmaz iyi anlatılmaz yaşanır 😂
MinErdinc BaLLikom44 benmde son haftalarım mide eksimesi boğaza ekşi tat gelmesi öldürüyor artik beni. Gaviscon pembe şişe şurup içiyorum 3 4 gu de bitiyor. Biraz rahatlatıyor. Ama son aylar artik mide çok sıkışıyor. Yediklerinize cok dikkat edin. Biraz olsun azalir
Ozlem2904 BaLLikom44 bana dr um panto diye b ilac vermisti 16.haftamda simdi 34 olduk ama artik ise yaramiuo 😓 yesil elma hafifletiyo ama gecirmiuo bide yuruyus iyi geldi bana hafifletti.