Bernako Aysun19 down riski mi var bebekte ? Karından şırıngayla su çekiliyor amniyosentez deniliyor. Az da olsa risk oluşturuyor kanama erken doğum gibi.. geçmiş olsun
Mikmikbuk Aysun19 bebeğin içinde olduğu su dolu keseden su örneği alıyorlar, bebek için riskli diye biliyorum. Ancak bu bir tedavi yöntemi değil, hastalıkları anlamak için bi tanı yöntemi. Yaptırıp yaptırmamak size kalmış.
canand24 Aysun19 Ne için önerdiler onun yerine alternatif testler varmış. Amniyosentez de çok düşük de olsa risk var. Eğer size uyuyorsa diğer testleri de araştırın 🙏🏻 nifty sanırım yazılışı bi araştırabilirsiniz
Bernako Aysun19 doktor açıklama yapmadı mı detaylı da ne gördü de istedi mesela ben de oldum detaylı ultrason ama istemedi. Sadece kan uyuşmazlığımz vardı fetah rh tayini istedi okadar nedenini de anlattı
Bebbisanasi Bernako pardon neden istedi o dediginiz tahlili esimle bendede kan uyusmazligi var ama hergangi bi test yapmadilar
canand24 Aysun19 Geçmiş olsun ama o parlaklık çok kişiye diyolarmış son haftalara doğru geçti diyen okudum hep. Tabi ihmale gelmez başka bi doktora da görünüp amniyosentez öyle düşünseniz daha sağlıklı olur sanki 🤲🏻
Aysun19 canand24 yok canım yaptırmayı düşünmüyorum eğer yaptirrsam çocuğun%50 düşme riski var bunu göze alamam ama çok tedirginim canım sıkılıyo
Bernako Bebbisanasi benim indirect coombs testim ısrarla pozitif çıkınca doktor birde bebeğin kan grubunu öğrenmek istedi.. eğer babaya çektiyse riskli gebelik kategorisindeyim değilse negatifse sorun yok.. Fransaya gitti test onu bekliyoruz malum Türkiye şartları taşı toprağı altın ülkemde bir bebeğin kan grubunu dahi öğrenemiyoruz ☺️
Bebbisanasi Bernako korkmayin benm kizimin kan grubu babasinin kan grubu sizdede sıkıntı yoktur insallah
Bernako Bebbisanasi işte bakalım bizim pozitif çıkmasa doğru 28 haftada yapılan bi aşıyla hallederiz ama bekliyoruz bizde ☺️