Bahar54 Bayan_melek kemik gelisimi icin onemli canim zaten bebek senden cekecek senin kaynaklarin yeterli gelmezse hem bebege hem sana sikinti verebilir.
Bayan_melek Dyg34 yazdı doktor decavit diye birsey ama korkuyorum kullanmaya sağlık ocağı yazdı haftaya doktora sorcam kontrolde
Bskrt Bayan_melek Bayan_melek doktorun verdiği vitaminden de korkuyorsanız kontrole neden gidiyorsunuz, evde doğurun bence eski usul. Mazallah doktor bebeğe bişey yapar falan 🙄
aysbuk2baby Bayan_melek evet bende devit kullanıyorum her gün 10 damla. Kullanın bence ama doltorunuz vermediyse çok düşük değildir belki. bir de hazır yaz aylarındayken mümkün olduğunca bilek içlerinizi damarların olduğu yerleri güneşlendirin 😊😊
Bayan_melek Bskrt ne alakası var ya daha once 1 düşüğüm öldüğü icin tabikide endişe ediyorum bir çok kişide bazı ilaçlardan dolayı düşük yaptığını yazınca insan ister istemez tabiki de bi dusunuyo korkuyor yani
Bskrt Bayan_melek d vitamin damlası bebeklerde bile kullanılıyor Korkmayın kullanın bu haftalar kemikleşmenim olduğu zmaanlar çok önemli beklemenize gerek yok kontrolu Ayrıca 15 20 dk güneşe çıkın d vit. Aktifleşmesi için