DefneRana Evet kızlar 00:00 itibariyle 40+0 olduk 😅 hiç gelen giden yok ilk kızım 40+3 de doğmuştu ama 40+0 da nişan gelmişti bunda oda yok hahahah olaylar gittikçe enteresanlaşıyot sanki 😂😂😂
Kumsalsmom DefneRana aman ihmal etmeyin dikkat edin bu haftalardan sonra tehlikeli olabileceğini okumuştum sağlıkla gelsin 🌸
Simayss DefneRana Aaa demekki ikinci doğumlar daha önce olur lafı da hurafeymis bende kızımı 40+0 da doğurdum bakalım bu hamileliğimde çok bekleyecekmiyim 🙃 hayırlı doğumlar sağlıkla kucağınıza alın ikinci doğum hikayenizi merakla bekliyorum inşallah daha kolay oluyordur ikinciler
BeRidwan DefneRana bu haftalardan sonra mekonyumun amniyon sıvısına karışıp bebeğinde yutma ihtimali yüksek hekime gitmeyi aksatmayın
DefneRana Kumsalsmom amin inşallah hepimizinki 😅 aslında bi acilden gideyim diyordum ama hiç hastaneye gidesim yok çok üşeniyorum desem 😂😂
Kumsalsmom DefneRana hayırlısı olsun tekrar sağlıkla evladınızı alın kucağınıza güzel doğum hikayenizi bizle de paylaşın ☺️🌸
DefneRana Simayss çok teşekkür ederm sabah beri az az sancm var bakalım ne zamn gelecek yazarm en güzelinden inşallah 🥰
Hicran23 DefneRana bende 40+1 ama gelende yok gidende herkes arıyor hala dogurmadinmi diye 😅ama bizimki yerini çok sevdi herhalde doktro 2 günde bir gel doğuma kdr dedi