Tugba1453_ Kızlar 34 haftalığız ve şekerim var beslenmeyle düzene giriyo ama dayanamayip kacamk yapiyorum hemen yukseliyo varmi şekeri olan nasıl basediyosunuz
[silindi] Tugba1453_ kaçamak yapmıyoruz 😂😂 şaka Bi yana kaçamaktan sonra yürüyüş yaparsan düşer ama evde yürümeyle düşmüyo dışarda yürümen gerekiyo.
GNurr Tugba1453_ bende de var ama hurma yiyorum 1 tane çok dayanamazsam o da çok yükseltir mi acaba 🙈🙈
[silindi] Sibellaaaaaa pekmez miiiiiiiiğğğğ 😱😱😱 meyve+ yoğurt yeyince bile yükseliyorken pekmezi yoğurt yesem 500lük olurum herlde 😂
GNurr Sibellaaaaaa pekmez yemeyin canım bende de var doktorumun ilk söylediği şey pekmezden uzak dur dedi
Tugba1453_ Sizin kaç cikiyo şekerler benim sadece sabah açlık yüksek cikiyo gün içerisi normal açıkta 120 140 arasi
asude456 Tugba1453_ benimde açlık 115 fln sürekli hiç düşmüyor 🙄 doktorunuz ne dıyor bu konuda , bırde yemekten bır saat sonra ölçüm yaptığınızda ne çıkıyor
Tugba1453_ asude456 asude456 doktor hemen insulin dedi ama ben sadece sabah yüksek cikiyo diye insulin kullanmak istemedim