Busu48 Misafir olarak geldiğim Gaziantep’te annelerin yanında kalıyorum ve bugün ilk tetanoz aşımızı yaptırdık biraz çekindim okuduğum yorumlardan ama şimdilik bi sıkıntı yok ama burda ki sağlık ocağı aşı kartı falan vermedi alan varmı acaba?
Nesomer Busu48 ilkkez olduysan aşı kartı çıkartman lazımdı. Biraz yanma oluyor birde uyuşma oluyor kolda dikkat et çok hareket ettirmemeye çalış ağır kaldırmazsan çabuk geçiyor
Kuzummmmmm Ya ben 22+3 hamileyim 1 haftalığına memlekete gidicem dönünce yapsam 23+3 de bi sıkıntı olurmu ?ilk asi kaç haftaliga kadar yapılıyor?
Busu48 Kuzummmmmm Ben de 22+2 haftalığım bi haftadan sanmam ki bişey olsun ben bir aydır annemlerin yanındayım bayram sonrası tekrar yaptırcam ikinci dozunu sen istersen sağlık ocağına sor bi
Betus93 Kuzummmmmm bise olmaz bende ilkini 23 de yaptim. Simdi ikincisi geldi yarin yaptircam insallah
Betus93 Busu48 sadece iki doz degil ama. O asi karti yaninizda olacak. Bes vurum olmali. Hamilelikte 2 doz cunku
gonulcelen Busu48 kayıt açmıyorlar bende direk aşı bölümüne gidiyorum ama kart vermişlerdi unutmuş olabilirler mi acaba
ardengunes Tetanos aşısı olduğum için bir kez daha sukrettim arkadaşlar 25 haftalik hamileyim 2 dozumuda vuruldum iyi ki de vurulmuşum dedim cuma günü aniden apandisit ameliyati na alındım ne olacağımız belli değil korunmak için şart
Betus93 ardengunes bende şahsen ne dediyse yaptim. Seker yuklemesi ikili test ayrintili ultrasyon tetanoz asisi. Herkes bir canan karatay olmus basimiza yoksa 😂😂
ardengunes Betus93 😂kesinlikle öyle canım valla tehlikeli olan bişeyi o kadar okumuş görmüş doktorlar niye önersin akıl var mantık var valla şaka gibiler bende herseyi yaptırdım pişman degilim😂