Buseeaa Selaamm hanımlar 🥰 doğumu yaklaşmış ya da günü belli olanlar normal veya sezeryan doğum fiyatları hakkında bilginiz varmıii ?? Konuşalım biraz 🤔🤔
nazcicek_3 Buseeaa 30 kasim ins cnm gunumuzu aldik sezaryen 3.500 e mal oluyo sezaryen yatak parasi falan maras elbistan da
Aysununannesi00 Buseeaa 2 hafta sonra doktorum hazırlık yapıp gün vericek 3.600 normalle sezeryan aynı fiyat içinde 2 gece yatma bebeğin tahlilleri ve doğumhanede ve oda da fotoğraf çekimi vr
deletedmom27371 Buseeaa benim gittiğim hastanede normal ve sezeryan 3500 canım ama mayısta doğumum ne kadar olur bilmiyorum
Buseeaa zehirzemberek sağ salim kurtulursunuz inşallah canım fiyatlar nasıl acaba şehirden şehire farklılık gösterebilir ama
zehirzemberek Bizim burda özel hastane olmadığı için mecbur devlete yapicam canim daha öncede 2 tane normal yolla doğum yaptım devlette
Buseeaa nazcicek_3 bende kayserideyim canım 18+6 dayız henüz tabiki konuşulmadı böyle seyler hemen hemen fiyatlar aynı sanırım 🙏
Berrinkarabudak Pazartesi günü sezeryan olacağım kastamonuda özel hastanede fiyat4500 tl. İndirim yaptırdık.3000 e yapacaklar.
HaticeBerkayBalat3103 @Buseeaa 35+4 Haftalıgım canım rabbim nasip ederse normal dogum istiyorum ilk gebeliğim özel hastanede yapıcam inşallah dogumumu normal dogum 1.300₺ özel tek kişilik oda 150₺ sezeryan 2.500₺