Minekorkmaz Serap_kartal5 ikinci kızıma hamileyim ikisindede tatlı cok yedim. Kaşık kaşık nutellaları götürdüm desem yeridir
MinnieMouse Serap_kartal5 herkeste degiskenlik gosteriyo tabi ki ama ben de tatliya dusmustum 🥲 normalde de her adet oncesi tatli krizi yasarim
Aysununannesi00 Serap_kartal5 3 trimestere kdr hep ekşi yedim ekşi den nefret eden bn kilo kilo ekşi elma yedim 3 trimesterdn snra da tatlı cnm çok istedi şimdi de ekşi yiyemiyorm tatlıya düşüyorm
tomrisveannesi Serap_kartal5 36. Haftamdayım canım hamileliğimin başından beri birşey çekmedi. Canı sürekli birşey çekenleri anlayamıyorum o yüzden 🤣 benim çekmedi diye canı çekenler yalan söylüyor naz yapıyor gibi geliyor😂😂
Nazemm Serap_kartal5 7. Aya kadar ağzıma tatlı sürmedim hep eksi yiyordum ama şimdi 34 haftalık oldum artık tatlı yiyiyorum
asel35ece Serap_kartal5 ilk kızımda acayip turşu ve maden suyu tükettim ekşi daha hoş geldi o zaman şimdi yine kızım olacak inşallah ama bunda ne ekşi ne de tatlı düşkünlüğüm yok her hamilelik bir olmuyo
eceturan Eksi ve tuzlu seyler canim cekti hep. Tatlidan tiksindim. Hatta oyle tiksindim ki cayi icemedim. 26.haftanin basindayim az cok tatli yiyebiliyorum Ama yine fazla yiyemiyorum
masalinannesi12 Serap_kartal5 tatlıyı hiç sevmem ama kızıma hamileyim en başından beri tabak tabak tatlılar yiyorum ilk kızımda da böyleyim 😂🤦♀️
Fulyay45 Serap_kartal5 ilk aylar ekşi ve tuzlu son aylarda ise tatlıya çok fena düştüm şu sıralar çikolata ve tatlı yoldaşım resmen midemi yaksa bile 😂
Ozlemdiril Serap_kartal5 tatlıdan nefret edıyorum diyebilirim ayda 1 kez paket cukulatadan bir adet alıyorum o yetıyor artıyor bile hamilelikden once reçelsiz kahvaltı yapamazdm ve 4,5 cesit recel yapmıştm kavonzlqrda kaldı öylece dogumdan sonra ne olur bılmıyorum ya 4 aylıkda hamileyim
NeseA Bende 9+5 haftalık gebeyim ekşi, tatlı,tuzlu ne bulsam yiyorum vallah özellikle limon ama çaydan tiksindim galiba çok seviyorum ama içemiyorum agzimin tadı bozuluyor içince:) cinsiyet ne oluyor bu durumda 🤔🤭