Ecebyrm00 1 haftadan beri diş ağrısı beni mahvetti. Bir türlü geçmiyor, geceleri zor uyuyorum. Elmacık kemiklerine kadar ağrı yapıyor. Ne yapmam lazım nasil geçer?
Dilekcnkn Ecebyrm00 Haftan ileri ise doktora git canım yapılıcak bir işlem varsa raporunu alıp git doğumdan sonra inan ki vakit olmuyor
Mommycik Ecebyrm00 merhaba erken doğum açısından riskli bi haftadasın. Bu haftalarda genelde ağrını azaltacak gebeliğe uygun antibiyotik ve ağrı kesici verilip doğum sonrasına işlem için gitmen uygun olur. Ama ilaçlardan sonra bile ağrın şiddetliyse kadın doğum doktorunun yapılabilir izniyle dişine müdahale edilir. Bunun için öncelikle diş hastanesi aciline gidip ilaç al
Dilekcnkn Ecebyrm00 Yoo ben 36 haftada gittim 20’liği çektirmeye doktor bu haftada işlem yapılabilir bir sorun olmaz demişti bana eşim yaptırma sonra yaparsın dedi 41 gündür her gün ağrıyor randevu aldım pazartesi gidip çektiricem pişman oldum yemin ederim gidip yaptırmadığıma arkadaşım 28 haftalık daha 2 gün önce gidip çektirdi dişini
Mucahid Benimde dış etlerim ağiriyor kaç gündür bittirdi beni 28 haftalık hamileyim. 1 yaşında oğlum var birakicak kimse olmadığında hastaneye gidemiyorum. Dünden belli agrimiyor. Biraz sirke ,su, tuz karistir ocakta ılıt gargara yap diş ağrısına bire bir.