hjertemami Kızlarrrr merhaba 🙋🏻 Heyecanla geçecek olan 7 haftayı bekliyorum sonrasında cinsiyeti inşallah belli olucak 😍 Benim canım kahvaltılarda hep peynir ve biber istiyor. Genel olarak limonlu salata, midem kötü olduğunda da meyve yiyorum... 🤔 Durumlar karışık yani 😂💕 Ya siz ?
hjertemami [bilinmeyen] Allah bağışlasın canım 💕 Ekşileri yiyorsun erkek geliyorrrr demek ki 🤔 Benim de 2 kızım var... Buda erkek olsun istiyorum 🙏🏻 İnşalllah 😊Önce sağlıklı olsunlar tabii
MehtapArslanTursun Pinaryyim normaldir belki de ☺ Ben gebeliğimd n önce de hep bşeyler canım isterdi belki de ondan boleyimdir. Ne güzel işte sevinmelisin 😉
MehtapArslanTursun Ben bol bol ekşi tükettim kivi erik ne gelirse aklına ekşi öeyve 😂 erkek cinsiyetimiz
dilaratokelozen Aşerme yaşamadım ama tatlıyla olan bağım kayboldu hep ekşi şeyler yedim limon vs... 😍 sonuç ; kızım olacak inşallah 🙏🏼
XyveAnnesi Benim önceki hamileliğimde hiç aşermem olmamıştı ama bu farklı,hep bişeler istedi cnm,ayva aşerdim,nar aşerdim,tuzlu ekşi çoğunlukta,sanırım bulantıyla da alakalıydı bu durum,şuan 12+1 deyim,cinsiyeti merakla bekliyoruz😊
blackcatS Selam 🙋🏻 Benim de öyle aşermelerim olmadı ama çok yağlı ve yağ kokusu miğdemi kaldırıyordu, ekşi de hiç istemedi canım. Genel olarak çok tatlı seviyordum zaten erkek olacak bebeğim 🤰🏻
PrensAnnesi Ben hep ekşi limonlu şeyler istiyodum. Tatlıdan çok soğumuştum ilk zamanlar tabi şimdi biraz değişiyor neyse inşallah oğlumuzu bekliyoruz 👼🏼🤗