Svg02 Haftada kız demişti doktorum. Çevremdeki herkes de kesin kızın olacak diyordu. Kendimi kiza o kadar alıştırmışım ki bugün kesin erkek olduğunu öğrendik🤭😄 Şoka girdim 😄 hiç erkek ismi düşünmemiştim. Önerilerinizi merak ediyorum, sizler oğlunuza hangi isimleri koydunuz 🤔
Svg02 Melike6161 bizim de tam görememisti. Çok hareketli falan demişti. 5 dk falan uğraştı şansımı kızdan yana kullanıyorum demişti. Yani bi tahmindi galiba
Frrr 😂😂bende hər kəs erkek diyordu ama ben kiz diyordum 😍❤️inşallah kızımızın doğumunu bekliyoruz❤️❤️
Baranzeynep Kızlar çok erken sorunca malesef böyle şeylerle karşılaşıyoruz en iyisi doktora sorarken emin olduğunda söylemesini istenmesi
Svg02 Baranzeynep bence de ya. Bidaha hamile olursam inşallah tam zamanında öğrenmek istiyorum. En güzeli kesinleşence öğrenmek. Eşim beni durdurmasa şimdiye kadar bir sürü kız kıyafeti almıştım 😄 iyi ki durdurmuş😄
Kilicbebek Svg02 cinsiyeti net öğrenme haftası zaten. 12. Hafta net olmadığını belirtmiştir doktor kesin cinsiyet 16/17 haftalarda olur
Melike6161 Svg02 googleye happymom foto yukleme yazin fotografi yukleyin sonra altindaki linki buraya kopyala yapistir yapin
Svg02 Melike6161 inşallah Allah gönlüne göre versin. Benim daha ilk o yüzden fark etmiyor aslında sağlıklı olsunlar da