Kubra2727 Arkadaslar son aylarimdayim hangi marka bebek sampuani krem losyon bakimi felan alacagimi bilmiyorum hem icerigi temiz olup hem guzel kokan sampuan varmi ikisi bi arada 😀
Merinosunannesii Kubra2727 sebamed çok güzel mustela da kullandık 2.çocuğum olursa direk sebamed alırım
bebegimizibekliyoruz1 Kubra2727 mustela avakadolu şampuan pişik kremi bebek yağı aldım ben kokuları da hoş içeriği de temiz
okuyor Kokularını bilmiyorum ama benim almayı düşündüklerim Sebamed, bübchen, mustela, burts bees İndirim durumuna göre bunlar arasından tercih yapacağım
Pnrkrb Kubra2727 dalin kullandim ilkinde. Ikinci de de dalin veya baby me ile devam etmeyi dusunuyorum. Frei ol ve dalin bebek yaglari vardi ancak ilkinde yaz bebegi de oldugu icin bebe yagi isik yapmisti. Ben de acikcasi o narin vucuda bir sey surmeye kiyamiyordum. Sadece hafif oksurukler veya soguk havalarda dus sonrasi mustelanin bi kremi var sirtina onu suruyorum. Ikincinin cildi kuru olursa linola vucut losyonu almayi dusunuyorum. Ilkinde yazin isilik sebebiyle doktorumu onermisti yorumlar da oldukca iyiydi. Ya linola vucut losyonu ya mustelanin losyonu
Pnrkrb Kubra2727 dalin kullandim ilkinde. Ikinci de de dalin veya baby me ile devam etmeyi dusunuyorum. Frei ol ve dalin bebek yaglari vardi ancak ilkinde yaz bebegi de oldugu icin bebe yagi isik yapmisti. Ben de acikcasi o narin vucuda bir sey surmeye kiyamiyordum. Sadece hafif oksurukler veya soguk havalarda dus sonrasi mustelanin bi kremi var sirtina onu suruyorum. Ikincinin cildi kuru olursa linola vucut losyonu almayi dusunuyorum. Ilkinde yazin isilik sebebiyle doktorumu onermisti yorumlar da oldukca iyiydi. Ya linola vucut losyonu ya mustelanin losyonu
poyrazinannesi3547 Uni baby şampuan ve baby me yağ aldım başka bişey almak şart mı acaba losyonlar ne işe yarıyor onları almadım