Suzan-mustafa55 Biz 5 bucuk aylık hamileyiz kaçıncı ayda çatlamalar başlıyor gobekte göğüsler kaç aylikta süt topluyor
lentil Suzan-mustafa55 geçen hafta doğum yaptm ama hiç çatlamadım. Ama hala şaşkınım kilo alıp vermekten dolayı bile çatlaklarım var ama hamilelikte çatlamadım
Denizmila21 Suzan-mustafa55 kişiye göre değişiyor sanırım ve genetik 9 ay 5 günlük olduk hiç çatlağım yok .başta Hindistan cevizi yağı kullanıyordum sonra Hiçbir şey kullanmadım tamamen bıraktım
Deletedmom_33 Suzan-mustafa55 Ben tüp bebek tedavisine başladığımda kasikalrda 2 şer küçük çatlak olmuştu. Şimdi 27+2 olduk yukarı doğru iyice büyüdüler. Kaşınmadıkça benim için sorun yok 😅
hamisanne_63 Demetbayram 30 haftalığım ama bebek 32 haftalık ilerliyor bugün ilk defa karnımın sağ tarafında altta çatlak gördüm 🥺 Suzan-mustafa55
tomrisveannesi Suzan-mustafa55 tamamen genetik çatlama olayı.. siz Hindistan cevizi yağı veya kakao yağı sürün yine de. Çatlayacaksanız da acıyıp kaşınmasın
zeeynepp19 Suzan-mustafa55 karnım tam 26. Haftada iki çizgi olarak çatlamaya başladı şuanda 28 e giricem bir gün sonra 4-5 çizgi olarak var. Ama göğsüm yanılmıyorsam 16 civarında başladı ve şuan etrafı olduğu gibi çatlamış durumda
matruska 35 haftalık oldum, şimdilik hala yok ama ben bekliyorum annemde olmuş genetikte var demek ki, her ne kadar beklesem de kendi içimde kabulleniyormuş gibi yapsam da derinlerde ki kadın üzülecek ama bebeği sağlıklı diye ses etmeyecek gibi🙃
Meldaa55 Haftamda bir an da catlamışti benim o zaman a kadar birsey yoktu her sey de surmustum am genetik bir durum annede varsa cogunlukla oluyor
belis_4 Suzan-mustafa55 ilk gebeligimde aşırı kilo almıştım. Catladim hiç birşey fayda etmedi. Harita gibiydim resmen. Doğumun üzerinden 3 yıl geçti çatlak kalmadı anlamadığım bı şekilde 😂🤭 ikinci gebeliğim 34 haftslik olduk nemlendiriyorum vücudumu 8 kilo almışım çatlak olmadı çok garip 😂🤦
2melek_annesiii Suzan-mustafa55 çatlaklar doğumdan sonra belli olur ama son aylarda çatlr süt olayıda herkeste farklı olur kiminin doğumdan sonra gelir kiminin 5 aylıkken gelir