BalAsel imrenkocka çok baskı vardı çatı kemiklerimde sürekli haraket halindeydim. Açıklığı hissetmedim. Çok kolay geçti sancıları nefes egzersizleriyle karşıladım asla kendimi yormadım birde benim ikinci normal doğumum
BalAsel imrenkocka suni verdi canım tabi epudiralden onuda hissetmedim sancı oldukça açıldı. Epudiral açılmayı çok güzel ilerletiyo en güzeli sancı hissetmemen. İkinci epudirallı normal doğumum
imrenkocka BalAsel kesıgınız cok oldumuu?? en korktuğum şey bu 😐😐 iyileşmesi ne kadar sürüyor acaba yanması dikisler vs tuvalete gitme olayı?
imrenkocka Kedisever kilosu çok iyiiiii bu kiloyla çok rahat doğum yaparsınnn😊 bende kilo almasn bebek diye diyetteyim işte 😐😐
imrenkocka Sedefavc öyle evet ama 4e kadar doguranlarda var ışte ben ameliyat korkusundan normal doğum istiyordum ama benm istememe bağlı degilmis bebegim 3hafta önden gidiyor gelişimi ve diyetteyim malesef kilo almasn diye .. 😐
BalAsel imrenkocka 2 dikişim var lavaboya giderken hiç sorun yaşamadım yanma açıma vs günden güne iyileşiyor işte rahat oturup kalkabiliyorum
Mybaby88 imrenkocka doktor sezeryan diyorsa kesinlikle sezeryan ol çünkü bazen iri bebekler normal doğumda sıkışıp oksijensiz kalabiliyorlar