busra5501 Perilisa şehir dışından geleceğim doğum için. Celal ardıç ve gökmen Sukgen düşünüyorum doğumu güzelyalıda
Perilisa busra5501 ben güZelyalıda Yasemin ilkite takipliyim ilk başlarda ilgisi güzeldi ama şuan öyle değil değiştirmeyi düşünüyorum ama hastanede çok pahallanmış
Mercimekismom Perilisa bende Yasemin ilkite gidiyordum ve bende hiç memnun kalmadım son zamanki ilgisinden ve tutumlarından bende doktor değişikliğine başvurdum başkent hastanesine gitme kararı aldım
Perilisa busra5501 200 lira olmuş muayene ücreti doğum ücretide uçmuştur Gökmen beyin muayene ücreti ne kadar
busra5501 Perilisa gökmen hoca da 200 TL. Zaten ortalama bu fiyatlar maalesef ki. Gökmen hoca ayrı kliniği var doğumu orada yaptırıyor. Bende şehir dışından doğum için geleceğim inşallah doğum fiyatı da daha fazla artmaz
Bahar0102 Perilisa mrb hemşirelik mı yaptınız bende şuan başkentte gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama hastane çalışanları biraz farklı
Perilisa Mercimekismom yok gidebilirsiniz kötü bir hastane değil Didem hanımda çok ilgilidir cerrahiside güzel