Captmom 1 sene ovulasyon, pozisyon, bacak dikme ne varsa yaptım olmadı. Aman ne olcak vakti gelir zaten dediğim ve hiçbir şey yapmadığım ay hamile kaldım…
masalinannesi12 BuseGamze eşin ilişkiden önce belden altını soğuk suyla yıkasın ilişkiye girdikten sonra da en az 15 dakika kalcanin altinda yastık bacaklarin havada bekle
bebegim42_ Gulerdemr01 benim içinde dua edermisiniz 🥰 nir kürtaj iki kimyasal geçirdim bu ay denedik rabbime sığındım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Gulerdemr01 bebegim42_ ederim tabı kuzum bütün dualarım Dua bekleyen annelerimize anne adaylarımıza inşallah 🙏😘
-PembePapatyam- BuseGamze ben iki kez belime yakı yaparak kaldım. Arkadaşımdan öğrendim o ve ablasıda bu şekilde kalmışlar araştır bnce 😊
BuseGamze Gulerdemr01 Ne kadar samimi ve ictensiniz kalbimi bıraktım yorumunuza. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ve bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alın inşallah 🥰🙏
Gulerdemr01 BuseGamze amin canm benm ama bak yaparken Sakn hamıleliliği düşünerek yapma aklına getirme hemen hayal kurma bebekle ılglılı tamamı olmuyo deme olmadı deme unut onu cnku kafana taktıkca olmaz üzülen sen olursun 😘🌼
Gulak BuseGamze canim dovulmus corek otu bal ile sabahlari ac karinla ye havuc incir tuket bunlar yumurtayi catlatiyor daha kolaylastiriyor hayirlisi olsun
habibedogan BuseGamze Canım bunu da bana biri önermişti adetin bittiği gun ya da ertesi gun ya da ne zaman ilişki yaparsan bittikten sonra hemen selpakla kapat akmasın yat belinin altına yastik koy onu ayarla akmiycak sekilde bacaklarini yukarı kaldır hatta duvara daya bacaklarini yarım saat bekle sonra dus al her ilişkiden sonra bacaklarını yukari kaldirip yani duvara daya yarim saat bekle bunu dene
Seher38 Benim bir yakınım clife adında doğal bir macun almış 4 sene olmamıştı onun o macunu yiyince iki tane oldu ard arda bnmde iki çocuğum var siprailim vardı kziim iki yaşındayken çıkartturdim Rahime yapışmıştı bir süre korunduk sonra bıraktık ama 8 senedir hiç korunmamma rağmen olmuyordu hatta eşinle bir ara üçüncü de olsun istedik ama olmadı neyse konuyu uzattım ama arkadaşımın tavsiyesi üzerine çocuk için değil ama bnde miyom var bu macun sadece çocuk için değil kadın hastalıklarınin çoğuna iyi geliyor bnde aldım blki düşer diye sadece bir kutuda hamile kaldım şoka girdim bekledim bişey değildi hatta kndimi arttik kısır ilan etmiştim☺️ Allah isteyen herkese nasip etsin bana sürpriz oldu ama Rabbimden gelen hediyeye başta uzulsemde snradan sevindim araştırın Instagram da Google da her yerde var ve çok kullanıp dua eden kadinlar var
Edavarol BuseGamze ibrahim saraçoğlunun sogan suyu kürünü kesınlıkle yapmanı tavsiye ederim ben denedim ilk ayda hamile kaldım👍🏻