Deletedmom15262 Yahuuu bırakın bu ayakları ayak reklamlarından gına geldi artık varmı benim gibi reklamlardan bıkan🦶🦶🦶
Feyza-nur Deletedmom15262 annemiz reklamları biz seçemiyoruz reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz. 🌺
Ecekoraymom1722 Deletedmom15262 reklamlardan gerçekten artık bana da gına geldi sadece bu uygulama için değil nereye girersem gireyim ya trendyol ya hepsiburada illallah ettim artık
Denizyildizi1 Deletedmom15262 😂😂😂😂Bende ya bide pubg reklamı çıkıyor bende yüklü zaten yanlışlıkla basıyorum giriyor çok sinir oluyorum😂😂😂
HappyMom Deletedmom15262 Evet rahatsız edici🙈 Oyun kategorisinde yayınlanacakları biz seçmiyoruz. İ var sol üstte oradan engelleyebiliyorsanız bir deneyin isterseniz💜
Deletedmom15262 Feyza-nur canım modaratörüm iki gözümün çiçeği 🌸bu ayak reklamından valla gına geldi dakikasını bilmem ama boyuna her Allahın günü çıkıyor annelere sorayıyım dedim yoksa sadece bende mi çıkıyor diye merak ettim 🙈 teşekkür ederim 🌸