Fato Yenidoğan bebeklerimizin kıyafetlerini neyle yıkamalıyız.. önerileriniz nelerdir ve hangi yumusatıcı kullanmalıyızz yardımcı olursanızz sevinirim ☺️☺️
SemraErkann Fato ben dalin sıvı deterjanıyla ve yumuşatıcısıyla yıkadım ütüledim yumuşacık oldular ve dolapta çok güzel kokuyorlar
mmrv Fato Yeni dogan kiyafetlerine yumuşatıcı koyulmasi taraftari degilim. Yogun kokusuyla bebegi rahatsz eder ve zararli. Uni baby sivi deterjan almayi dusunuyorm ama emin degilim. Granüllü deterjanlarin kalıntı biraktigini soyluyolar ne derece dogru onu da bilmiyorum. Bnm de kafam karisik.
Tugcezhan Fato şimdi attım makinaya😄 ebebekten baby&me granül deterjan kullandım %100 bitkiselmiş, azcık da dalinin yumuşatıcısından koydum. 30 derecede 45 dk. Granül kalıntı bırakıyor diye okumuştum ben de, ekstra durulama yaptırıcam kalmış olursa
Harunnisa mmrv dalan urununu kullandigim ixin biliyorum kalinti kalmiyor digerlerini bilmiyorum dalan kalip sabun rendesi yikama esnasinda eriyor
Harunnisa Tugcezhan dalan urunu kullandigim icin diyebilirimki kalinti kalmiyor kalip sabun rendesi oldugi icin yikama esnasinda eriyor😁😁 ay kendimi dalan urunu saticisi gibi hissettim resmen ama cok memnunum
SyhnHtp Fato ben zeytinyağlı dalan sabun rendesini kullandım. Yenidoğanda yumuşatıcı kullanma taraftarı değilim. Hiç sabun tozu kalmadı bende zaten kalma ihtimalini düşünüyorsanız ikinci bir durulama yaptırın derin. Renklileri de beyazları da ayrı ayrı 30 da 45 dk lık programda yıkadım yetti , zaten üstünde herhangi bir kir yok amaç üretim aşamasındaki o kimyasallardan ve tozdan arındırmak. ama tüm tekstil ürünlerini kendiminkileri de ilk aldığımda yıkarım zaten :)
essrasr Fato uni baby sıvı deterjan sıvı yumuşatıcı ile yıkadım ama dalin almayı düşünüyordm bulamadım ondan uni baby aldım ama memnunum bebek gbi kokuyor odaya giriyorm sanki doğmuşta kokusunu sinmiş gibi hep 😍
umranozby essrasr evet çok güzel kokuyor böyle kokladıkça oğlumu kokluyorum gibi geliyor 😍 yine özledim 👶 hormonlar tavan 😒 bende iki kez durulamayi düşünüyorum kıyafetlerini 👏
Deletedmom444 Fato hacı şakir'in granül toz sabunu aldım yıkadım kokusu çok güzel değil ama kalıntı bırakmadı Şimdi bir de Uni Baby nin deterjanı ve yumuşatıcısı aldım güzel kokuyor deterjanı çok doğal kimyasal içermediği belli
narcittos Fato ben amwayin bebek deterjanını kullandım sıvı ve yumuşatıcı etkili. Kokusu yok gibi çok hafif hiç bozulma yapmadı memnun kaldım.
Annesinin1tanesi Fato normal kndme ne kullanıyorsam bebeğmin kıyaftlernide öle yıkadk alştrmak istemiyorum teni alışsn annemler ablamın iki bebişlerni de hep aynı şeylerle yıkadı çok şükür bir problem olmadı bu konuda annemler ne derse onu yapıyorum
Harunnisa Fato dalin ve dalan deterjanlatini oneririm iki cocugumdada dalan urunu kullandim organik kalip sabunu rendesi bebege zararsiz simdide dalini gordum arastirdim o da iyi diyorlar ikisinden birinde karar vericem artik
Kivito Ben babyme deterjanla yıkıcam bitince değiştiririm yumuşatıcı da babyme hiç yumuşatıcı atmayınca çok sert kalıo
Kadze Fato yumusatıcı onermiyorlar ilk etapta ben dalan roxy kullandım yumusatıcı kullanmadım o yuzdn yumusatıcı ıle ilgli fikrim yok