Suzan-mustafa55 Kızlar nereden bebeğim az hareket ediyor varla yok arası renkli ultrasondan sonra tamamen hareketsizlesti 3 gün oldu korkmalimiyim acaba
Zeytin20 Suzan-mustafa55 bu dönem çok fazla uyuyor. Birde yeri daha dar değil patates kadar hissetmediğiniz anlarda vardır ☺️ 26-27. Haftadan sonra hareket sayımı önemlidir 😊
aley_ckmk24 Suzan-mustafa55 kesinlikle korkmamalısın o zamanlar sürekli uyuyor hele sen hareket ettikçe daha da uykusu geliyor birazcık daha büyüsün bol bol hissedeceksin😍😍
teletabi Suzan-mustafa55 bu haftalarda normal kabul ediliyor canım telaş yapma benimde öyle bazen bir iki gün az oluyo bazen olmuyor. Oğlumda da bu haftalarda böyleydi🤗sağlığı iyi dediyse doktor endişelenme. Bana ilk gebeliğimde bu haftalarda her hareketini hissetmeyebilirsin bu çok normal demişti
Bttlll Suzan-mustafa55 korkma cnm ben 25. Haftadayım daha yeni hissediyorum hareketlerini kız 😁 siz ne çabuk hissetmişsiniz maşaAllah 😱😁
Suzan-mustafa55 Zeytin20 sürekli bi korku var bende ya ben gerçekten bian önce doğursam iyi olcak yoksa sağlıklı bir annesi olmıycak kuzumun
Suzan-mustafa55 aley_ckmk24 işallah ya pskolojik olarak tükenme evresine geldim zaten sabır çekiyorum son 4 ay
Suzan-mustafa55 teletabi ya ben biraz paranoyak oldum ya yaş 37 geç olduğundan yada tüp bebek olduğundan engelleyemiyorum kendimi
Gizem_Oguz Suzan-mustafa55 canım benimkide öyleydi arkasını dönmüş boşluğa vuruyomuş ondan hareketleri azmış korkma sende
Nilufar_1996 25 26 haftada artık hiç durmayacak o haftalarda küçük olduğu için hareketi tam hisedilmez akşam uzaninca hissedersiniz.