Anne_N Hilalkl 12 hafta birene kadar folik asit kullandım. sonra Ferrum başladım. 15-16. Hafta civarı Decavite başladım
Anne_N Hilalkl yani ya sizde bir vitamin eksikliği belirtisi olmalı yada tatlilde çıkmalı diye düşünüyorum. Ben kollarımda uyuşma var saçlarım dökülüyor dedim öyle verdi. Decavit sonrası normale döndü
Deletedmom_33 Hilalkl Benim tüp bebek transfer öncesi başlamıştım Decavite 27+2 olduk hala devam ediyorum. Hiç folik asit vs kullanmadım ben ekstra. 14. Hafta demir hapı başladım. Kramp oluyor diye 25 de magnezyum o kadar
Merveonay Hilalkl yok canım ne sorun yaratacak vitamin o sadece kabızlık dışında bi zararı olmaz ilaç değil çünkü
Merveonay Eylull17 benim ki tablet şekildeydi hap gibi canım damlası varmı bilmiyorum bi fikrim yok 🤷🏻♀️
Eylull17 Merveonay teşekkürler doktorum bana yazdigi damla eczaneden de eşim aldi sormamış ben ekmeğe damlatiyorum umarım doğrudur 🥰🤍
Merveonay Eylull17 genelde ekmeğe diyorlar canım zannetmem sorun olacağını Demir ilaçları falanda öyle ekmeğe deniyor 💗