Anne74 Kızlar inanılmaz başım ağrıyor, işten eve geldim biraz uyuyum geçer dedim geçmedi şimdide safra kusup duruyorum. Benimle aynı durumda olan var mı
SelinYakgul Anne74 canım bende migren var. Maalesef ki çoğunluk yaşadığım bir durum, parol da etki etmediği için bu durumda acile gidip serum taktırıyorum 🌸 çok geçmiş olsun 🍀
yavuzhan1707 Anne74 migreennnn ilk bende de öyle olmustu kalp atar gibi basım zonkluyordu ve arka arkaya kusuyordum serum taktırdım öyle geçti parol iç varsa evinde belki onunda faydası olur artik migrenim tutacağı zamanı anlıyorum parol içiyorum geçiyor ilk olunca zehirlendim sandım
Anne74 SelinYakgul peki ne ilacı takıyorlar malum migren de spesifik ilaçlar var ve gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum
Defnecimm Anne74 parolun serumu var onu takıyolar daha serum bıtmeden etkı etmeye başlıyor. Ağrınız diniyor gözünüzün önü açılıyor bulantınızda geçiyor. Çok geçmiş olsun
SelinYakgul Anne74 acil doktoruna gebe olduğumu söylüyorum kuzum. Parol serum takıyor ve rahatlatmak amaçlı birde mide bulantısı İçin serum takıyor. Ama mide bulantısı İçin taktığını şuan hatırlamıyorum. Rahatlatıyor çok şükür. Sen acil doktoruna söyle ısrarla gebe olduğunu. İçin rahat etmezse de kadın doğum doktorunu arayıp ilaç ismi alabilirsin