Mouradi Happykariner Yaa sende mi gecikme yaşamışsın İnşaAllah canım bende senden güzel haber bekliyorum ❤️😍
Hulalp Happykariner rabbim hayirlisiyla kucagina almayı nasip etsin benim kac haftalik oldugum daha belli degil cok yeniymis kanda gozuktu ama ulturasonda gozukmedi
Happykariner Hulalp anladım canm sakın gözükmedi diye üzülüp stres yapma 7 de 8 de gözüken gene var kişiden kişiye değişiyor kimsenin moralini bozmasına izin verme
Nezaketkrky Hulalp Merhabalar ne kadarlık gebesiniz acaba bende pazartesi gidicem doktora kese ne zaman oluşuyor bilginiz var mı 😊
Hulalp Nezaketkrky bende bu cuma gidicem beli olucak inşallah Allah’ın izniyle ne kdarlik gebe oldugum soylemediler daha
nese_gocuk Powergirls https://resimyukle.io/r/Mcg8HqNPpj canım koyuluk olanlar var ya onlar gibiydi kötülüğü yaptığımın burda var mı yumurtlama bana varmış gibi geldi bu geçen ay
Bfduam anneyimmm_ ins benimde ondandır, geldi gelecek gibi lavaboya gidiyorum oysaki daha bir haftam var.
Firuza008 Happykariner benimde hamileliyim öyle başladı canım kendimi hazır etmiştim regl olacağıma çok ağrım vardı hamilelik olamaz diyordum 10 gün bekledim test ettim hamile olduğumu oğrendim 🥰 darısı başına inşAllah❤
Gnz Happykariner merhabalar nasilsiniz regl oldunuz mu insallah olmamissinizdir benim bugun regl gunum test yaptim negatif cikti bekliyorum 😔adetim gecerse yine test yapicam