Happykariner Adete 4 gün var . adet olacakmışım gibi agrı bir geliyor tamam diyorum kesin oldum geri gidiyor. Bu hamilelik belirtisi mi acaba ? Test için adeti bekliycem arkadaşlar
Tazebirannee Happykariner valla benim hamilelik belirtim sadecee böyleydi 🙈 hatta hiç hamile olduğuma ihtimal vermedim enfeksiyon oldum heralde diye düşünüp adet olmayı bekledim sonra doktora giderim diye ama adetim gecikince hamile olduğumu öğrendim 🥲 inşallah sizinde öyledir 🙏🏽
minigiminannesi03 Gmz5361 3 4 gün gecikti test yapıyorum negatif adetim gelmedi daha gelmedi kan verdim sonucu da alamadım daha
Tazebirannee Happykariner evet evde test yaptım ☺️ Reglim 1 gün geçti ertesi gün yaptım varsa çıkar zaten dedim çıktı çok şükür 🙏🏽
Gmz5361 Happykariner bugün kaset yaptım negatif ama erken olduğunu söylediler o yüzden adet günümü bekleyeceğim
bebegim42_ Happykariner bende aynı öyle valla karnım geriliyor kasıklaeım adet gibi ağrıyor benimde 8 gün var inşallah bende hayırlısıysa hamileyimdir🤲🏻rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın inşallah
Powergirls Happykariner evet gebelik belirtisi test yap bekleme ona göre kan degerine baktırırsın takip etmen lazim
Powergirls Happykariner ovülasyon varsa elinde cesaretin yoksa onu dene kırmızı varsa gebelik testi yap