elifdefnece Herkese iyi akşamlar 26 haftalık hamileyim ve genital bölgede bebeğin tekmelerini hissediyorum. Elimle dokunduğumda da o atışı hissedebiliyorum, kalp atışı ritminde benzer bir durum yaşayan var mı endişelendim🥺
Miniqimm160821 elifdefnece Bende 21 haftalık oldum bazen rahim kısmında kasılma gibi değişik ağrılar gerilmeler pıt pıt atmalar hissediyorum bazen de göbek deliği üstünde tekmeler hissediyorum Normal diyorlar ama inşallah normal şeylerdir endişe etmemek mümkün olmuyo ilk annelik 🥺🤭
Minoo01 elifdefnece canım 32 haftalık olduk kaşıklarımın canını okuyor. Dediğin gibi genital bölğemde hep. Ayakları ordaymış. İdrar torbama bazen aşırı biniyor. İkinci gebeliğim ilki böyle değildi ama bu hep aşağıda 🤷🏻♀️
Clementinee elifdefnece 27. Haftamdayım 1 haftadır aynı şekilde hissediyorum yavrucuğum artık yer değiştir diye konuşuyorum ama hanımefendinin keyfi öyle istiyor😅😂
Mihribancglr elifdefnece henüz çok fazla büyümediği için oralarda takılıyor benimde öyle oluyordu çok normal 4 veya 5 hafta sonra geçiyor canım korkma ama beraberinde sert sancılar var ise hastaneye gitmende fayda var ❤️
Aslylmz Bende 25 haftalık hamileyim bazen cok asagıda hissediyorum hareketlerini ama olabiliyormuş canım endişelenme
Gulcansckn elifdefnece elifdefnece korkma bu çok normal bir durum 😂😂 korkulacak birşey değil 🥰 ben şuan 20 haftalık hamileyim ve 19. Haftamdan beri bende de öyle. 4. Gebeliğim diğerlerinde de öyleydi 🙃😌