Bsra_ayz busrasahinn karnının sertleşmesi erken doğuma belirtiymis canım bende 32+3 oldum doktor erken doğum riskin var dedi
ayselll123 busrasahinn amin inşallah canım benim tehlikeli dönemi atlattık çok şükür 🤲 31. Haftalık olduk ❣️🧿
gozdekrks busrasahinn normal canim 31 den beri benimde sertleşme ve kasik ağrıları giren sancılar oluyor doktor normal dedi 😔
gozdekrks busrasahinn her gece adet ağrısı oluyor son 1 haftadır 33+6 olduk bugun gunduz doktora gittiğimde sorun yok geceleri agri var hep
aysenur_al busrasahinn Bende devlete gidiyorum eger cok rahatsiz hissediyorsanız acil de olsa gidin tedirgin olmayin zaten hamile olarak psikolojimiz dalgalı oluyor Ama beklerim derseniz de sizin tercihiniz bizim doktorumuzun bilgilendirmesi buydu hamilelik kisiden kisiye de degisebiliyor tabii ki
Koskafadime busrasahinn 32 haftaligim bugün doktora gittim cocuk kanala yerleşmiş boşuna ağrıları çekmiyormuşum 1 poşet ilacla iğneyle hapla fitille eve döndüm yatak isthrati yapmam gerekiyormuş çünkü heran dogabilirmis İhmal etmeyelim valla doktora gidelm. Erken olsa naparz çocuk kuvezde kalır ben evde Allah yaşatmasın
Merve899 busrasahinn yani brbek büyüdüğü için daha fazka hissediyor insan 34 haftalığım bende 2250ymiş bebeğim ee onun azıcık hareket etmesi benim canımı acıtıyor,karnı sertleşiyor insanın. Bir de vücut kendini doğuma hazırlıyor genel olarak durum bu🙂