Minnosannesiii08 Eveeet gebeliğin çatlama kısmına geldim sanırım🙈aşırı derecede kaşıntım var sanırım çatlamak üzereyim. Varmı önerebileceğiniz,memnun kaldığınız yada aldığınız çatlak kremleri? Paylaşırsanız sevinirim 🙈🌸
FusunF Minnosannesiii08 29.haftamdayım ben mustela çatlak yağı kullanıyorum ama arada tabi en çok Bebek yağı kullanıyorum
hope-full Minnosannesiii08 ben 36. Haftadayım henüz çatlak yok inşallah olmaz 🤲🏻 Bio oil çatlak yağı kullanıyorum günde 2 kez sabah uyanınca ve gece yatarken bolca sürüyorum masaj yapa yapa 😅
teletabi Minnosannesiii08 Merhaba annemiz,malesef gebelikte çatlak en korktuğumuz şeylerden biri 🙈bende bu linkteki bir üründen aldım kullanmaya başladım faydasını görüyorum🤗 şuan memnunum. Benim gibi çoğu annemizin en çok tercih ettiği ve memnun kaldığı ürünlerin linkini bırakıyorum. Göz atabilirsiniz🙏🏻🌸 Link: https://ty.gl/52rdx47ink Kısa link açılmayanlar [buraya tıklasın]
Ceysii01 FusunF doktor banada bi markanin kremini önerdi eczanede 70 lira hepsi nemlendirmek icin sanirim bebe yagi daha uygun kullansak etkili olurmu
hanifeumit FusunF benim 1 hafta içinde çatlaklarım oluştu 9 ayıma gircem pazartesi 16 Aralık’ta sezeryan günü verdi doktorumuz
Seymamsl hope-full 37 de pat diye çatladım 🙈🙈🙈🙈 inşallah artmaz diyorum pehlivan gibi de yağlandım ama neyse yapacak bişey yok 😅😅
FusunF Minnosannesiii08 bende korkuyorum Ya bir tane ürün yetmiyor bir kaç tane kullanmak gerekiyor bence
FusunF Ceysii01 bence nemli kalması onemli Bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı alabilirisniz Bebek yagını kullanıyorum ben henüz çatlağım yok kaşıntım da yok inşallah olmaz
hope-full Minnosannesiii08 bende henüz kaşıntı yok yağdan dolayı mı yok yoksa henüz başlamadı mı bilemiyorum ilk gebeliğim olduğu için. Bu haftadan itibaren günde 3 kullanmaya başlarım heralde
Lavantakokusu Minnosannesiii08 35.haftadayım bu zamana kadar sadece yanlarım çatlamış yeni farkettim birkaç gündür de göbek deliğimin etrafı kaşınıyor acıyor, çatlamışım ☹️ Boombutter aldım, aldığım halde kullanmadım çat diye çatladım 🤪😔
Avbmert38 Lavantakokusu ben de catladim ve yeni farkettm:( cok duzenli yag kullanmadim hafta 1 2 filan..ondan mi catladik yoksa catlayasimiz mibvardi bilemiyorum belki de ten ile ilgili
Lulikli Minnosannesiii08 bugün doktorum mustela, lierac en iyisi onlar dedi. Henüz almadım ama şuan için bio oil kullanıyorum
llFatma Minnosannesiii08 ben hiçbir yağ kullanmıyorum. Nemlendirici sürüyorum ve su içiyorum 33.haftdayim daha yok bakalım 🤗
merveyalcinkaya llFatma benimde düşüncem o nemli olan cilt çatlamaz ama öyle güreşçiler gibide sürmemek lazım kocam her gece kırkpınar güreşlerine mi katılıosun dio ahahaha bilse neler geçio içimden 😂😂 bende su içmek ve nemli tutmak önemli bide kaşımayın tutun kendinizi belli süre sonra geçio denedim kaşımıyorum geçio