Nisankzn 22 haftalik hamileyim vajinda yirtiklar olustu akintim kesik kesik travazol ve gyno lomexin yazildi kullanan arkadaslar varmi aranizda😣
svmeybgl Nisankzn ben mixovul kullandım fitil 5 gün . Travazol da kaşıntı için vermişti . Akıntım azaldı %80 ama geçtiğini sanmıyorum tekrarlayacak yine sanırım 😭
Sulemrahkuzey Ben sarımsı olursa enfeksiyon zannediyordum cuma günü kontrolüm var bakalım doktoruma söylicem inşallah ilaç kullanmak zorunda kalmam düşük tehlikem için yeterince alıyorum zaten :(
mmrv Sulemrahkuzey Sarımsıda da enfeksiyon.olabiliyo normal de olabiliyo ama yeşile dönünce enfeksiyon ilerlemiş oluyo. Belki tek kullanimlik falan antibiyotik verir bol su ic
MgeEGezer Son haftalarımdayım en başından beri kullanmadığım ilaç fitil krem kalmadı bebeğe hiçbir zararı Yok dedi doktorun . Ama geçmedi :( normal Doğum için endişe duymanıza gerek Yok dedi ama benim içim rahat değil
Esa Bende geçenlerde mantar oldum doktor randevusu olmadığı için kendim internette gördüğüm bi kremi aldım tek kullanımda geçirdi ama hamilelikte kullanılacağına sanmıyorum doğumdan sonrada olursa doktora sorup alın isterseniz: gyno-trosyd