Yasemin34 14+5 haftalıgım ikili tarama testi için doktor geç kaldığımı söyledi üçlü tarama testine girersin dedi ikili tarama testi için sizce geç kalmışmıyım arkadaşlar
Ilaydaile Herkes cinsiyetini erkenden öğrenmiş 15 16 haftada öğteniliyo diye biliyorum bende 10+1 haftalığım erkenden öğrenebilirmiyim bende acaba 12 13 haftamda 😊 kişiden kişiye değişiyo sanırım
Sulemrahkuzey Ilaydaile canım özel de genelde gördükleri zaman söylüyorlar tahminde bulunuyorlar ama devlette 16 hafta dolana kadar bişe demiyorlar
Ilaydaile Sulemrahkuzey ben özele gidiyorum. Bayramda sonra kontorlüm var inşallah öğrenebilirim :) çok merak ediyorm
ElifAbr Sulemrahkuzey 13+3üm. 12 haftalik iken doktorumuz %60 erkek dedi. İkili test de yaptırdık. Aysonunda muayenemiz var hepsi o zaman netleşecek 🙂
ElifAbr DilekYorulmazDemirci benim çok göbeğim oldu ya anlayamadık herkes şaşırıyor 13+4üm 5 aylık gibiyim doktorum herşey yolunda diyor
Ozdemiryksl Sulemrahkuzey 12+4 kızdı ikili testte erkeğe döndü😅🤗 ense kalınlığı için ne ölçüm verdiler arkadaşlar
Sulemrahkuzey Ozdemiryksl yaa 😍 bana da erkek gibi dedi ama ben hala kız hissediyorum değişir mi acaba 🙈🙈