VVV41 14 oldu. Tarama testi Allah’a şükür temiz çıktı.doktor tam net bir şey diyemedi cinsiyet için bekleyelim dedi sanırım haftaya öğreneceğim hayırlısı olsun hepimiz için 🙏😘
Sulemrahkuzey Merweeee bende 11+3 üm cuma günü olacak tarama testim cinsiyeti de söylerim dedi Rabbim hayırlısını sağlıklısını verir inşallah
Sedahoca 14 haftalığım .4 kere erkek bir kere kız dediler bunların hepsi başka doktor🤗😅 🦋🦋 bulantılar ve agrılar bitti uyku hali de gitti oh mis 2 trimester e geçtik şükür .Tek sorun sürekli bebeğimi görmek istiyorum .
Sulemrahkuzey Sedahoca ay ne güzel rahatlamışsındır artık bir de cinsiyet çoğunlukla erkek demişler acaba gördükleri pipi mi kordon mu tabi 😄
TugceSenelKavak Sulemrahkuzey ben de dün gittim ikili tarama için kan sonucunu bekliyorum.haftaya çıkacakmış. 12+4 olduk bugün. Cinsiyet için sadece benzetti. 🐣💕 ilerleyen haftalarda belli olur artık.
DmlSnbrk Selamlar bizde 12. Haftadayiz genetik test icin kan aldirdim kromozonlar uzerinden bakikiyor. Kesin cinsiyeti de soyluyor. Doktorum diger testleri iptal ettirdi. Sadece bunu yaptiriyoruz. Umarim herkes saglikla kucagina alir evladini en onemlisi o
Sulemrahkuzey Amsya ben düşük riskime rağmen yapmak zorundaydım şükür kazasız belasız atlattım doktoruna danış derim canım
Arzem Amsya Ben arabayla yaptim doktorum izin verdi 2 saatte bir durduk biraz yürüdüm tekrar yola devam ettik